2019 

Een bezoek brengen aan het Landgoed en het bezichtigen van diverse activiteiten is zeer de moeite waard. Landgoed Willibrordus is een openbaar terrein.  U kunt er wandelen, fietsen, uw auto gratis parkeren. Leuk is het om met een groep naar het Landgoed te komen. Bijvoorbeeld ter gelegenheid van een verjaar-, familie-, vriendendag  of  een bedrijfsuitje.  De duur van uw bezoek kan daarom variëren. Van minimaal 2 uur tot een dagdeel. Langer kan ook als u bijvoorbeeld wilt lunchen, een high tea wilt, dineren of een programma in de Cultuurkoepel wilt bijwonen.
Op onze  website www.landgoedwillibrordus.nl  vindt u informatie over de diverse activiteiten, openingstijden etc.
In overleg stellen  we graag met u een arrangement samen.  Groepen worden begeleid. Onderstaand overzicht geeft een indicatie over de mogelijkheden en de kosten van een arrangement. Zelf kunt u arrangementen aanvragen of voorstellen via info@verhalenkamerwillibrordus.nl U kunt het ook telefonisch bespreken met onze gastvrouw 06-22795336

We hebben enkele spelregels. Voor groepen geldt een minimaal aantal van 5 gasten. We kunnen maximaal  50/60 gasten (5 tot 6 groepen) per dagdeel ontvangen. Onze medewerkers zijn op vrijwillige basis actief. De kosten verbonden aan een bezoek rekenen we na afloop direct af. We vinden het fijn als u per PIN betaald. Die betaling doet u in de Verhalenkamer. De kosten die we in rekening brengen besteden we aan de scholing en training van de medewerkers en/of het ontwikkelen van nieuwe activiteiten. Voor onderwijsgroepen geldt een speciaal tarief.

Share This: