2019 

Een bezoek brengen aan het Landgoed en het bezichtigen van diverse activiteiten is zeer de moeite waard. Landgoed Willibrordus is een openbaar terrein. U kunt er wandelen, fietsen, iets lekkers gebruiken in de theeschenkerij de Trog, of in het restaurant Keuken met Karakter; daar kunt u ook lunchen en dineren. Daarnaast is op ons terrein de Oudheidskamer Historische Vereniging, de Toverlantaarn, Baduhana, de Kaasmakerij en de Bloemenkas gevestigd. In de de Cultuurkoepel worden voorstellingen gorganiseerd. Het Landgoed leent zich dan ook uitstekend voor een verjaar-, familie-, vriendendag of een bedrijfsuitje.
Op onze website www.landgoedwillibrordus.nl vindt u informatie over de diverse activiteiten, openingstijden etc.
In overleg stellen we graag met u een arrangement samen. Groepen worden begeleid. Onderstaand overzicht geeft een indicatie over de mogelijkheden en de kosten van een arrangement. Zelf kunt u arrangementen aanvragen of voorstellen via info@verhalenkamerwillibrordus.nl. U kunt het ook telefonisch bespreken met onze gastvrouw 06-22795336.

We hebben enkele spelregels. Voor groepen geldt een minimaal aantal van 5 gasten. We kunnen maximaal  50/60 gasten (5 tot 6 groepen) per dagdeel ontvangen. Onze medewerkers zijn op vrijwillige basis actief. De kosten verbonden aan een bezoek rekenen we na afloop direct af. We vinden het fijn als u per PIN betaald. Die betaling doet u in de Verhalenkamer. De kosten die we in rekening brengen besteden we aan de scholing en training van de medewerkers en/of het ontwikkelen van nieuwe activiteiten. Voor onderwijsgroepen geldt een speciaal tarief.

Share This: