Arrangementen en rondleidingen

Een bezoek brengen aan het Landgoed en het bezichtigen van diverse locaties is zeer de moeite waard. Landgoed Willibrordus is een openbaar terrein. U kunt er wandelen, fietsen en uw auto gratis parkeren. Leuk is het om met een groep naar het Landgoed te komen. Bijvoorbeeld ter gelegenheid van een verjaar-, familie-, vriendendag of een bedrijfsuitje. De duur van uw bezoek kan variëren. Van ongeveer 2 uur tot een dagdeel. Langer kan ook als u bijvoorbeeld wilt lunchen,  high tea-en , dineren of een programma in de Cultuurkoepel wilt bijwonen.


Op www.landgoedwillibrordus.nl  vindt u informatie over de diverse activiteiten, openingstijden etc.
In overleg stellen we graag met u een arrangement samen. Groepen worden begeleid. Onderstaand overzicht geeft een indicatie over de mogelijkheden en de kosten van een arrangement. Zelf kunt u arrangementen aanvragen of voorstellen via info@verhalenkamerwillibrordus.nl  

U kunt het ook telefonisch bespreken met onze gastvrouw 06-22795336

Voor groepen geldt een minimaal aantal van 5 gasten. We kunnen maximaal  50/60 gasten (5 tot 6 groepen) per dagdeel ontvangen.  Onze medewerkers zijn op vrijwillige basis actief. De kosten verbonden aan een bezoek rekenen we na afloop direct af. We vinden het fijn als u per PIN betaalt. Die betaling doet u in de Verhalenkamer. De kosten die we in rekening brengen besteden we aan de scholing en training van de medewerkers en/of het ontwikkelen van nieuwe activiteiten.  Voor onderwijsgroepen geldt een speciaal tarief.

Scroll naar boven